026 - 3795395
Filter op
Organisatie & Strategie

Gemeente Hattem: een nieuwe woonwijk tussen bos en water

Onder de rook van Zwolle ligt Hanzestad Hattem: een charmant plaatsje in bosrijk gebied, aan de oever van de IJssel. De straten zijn gevuld met geschiedenis, van oude koopmanshuizen tot de oorspronkelijke middeleeuwse stadsmuur. Aan de rand van de stad vind je ’t Veen. Nu nog een bedrijventerrein, maar straks een volledig nieuwe wijk met zo’n 640 huizen – tien procent van het Hattemse woningaandeel. Pieter ondersteunt de programmamanager bij het project en krijgt te maken met de Crisis en herstelwet (Chw).
Organisatie & Strategie

RUD Utrecht: verbinding en bouwstenen voor integraal technisch advies

Eind oktober 2021 startte Mariëlle haar opdracht bij de Regionale Uitvoeringsdienst Utrecht (RUD). Deze organisatie zet zich al acht jaar in voor een gezonde, veilige, schone en toekomstbestendige fysieke leefomgeving. Met de Omgevingswet in aantocht, moet de RUD transformeren: van een vooral uitvoerende organisatie naar een deskundige technisch adviseur in het VTH- en RO-domein. Mariëlle legde in een jaar de eerste bouwstenen voor deze nieuwe rol.
Op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief met de laatste inzichten en projecten over Ruimtelijke Ontwikkeling, VTH, Duurzaamheid & Strategieontwikkeling.

Aanmelden