026 - 3795395
Filter op
Ruimtelijke Ontwikkeling

Provincie Gelderland: bouwen aan duurzame gemeenten én relaties

Net terug van haar reis door de Balkan, begon Melissa een halfjaar geleden als Planbegeleider bij de provincie Gelderland. In het begin was dat best even aanpoten, maar inmiddels zit de rol haar als gegoten. Binnen no-time leerde ze alles over de Omgevingswet en bestemmingsplannen. Maar ook hoe je sensitief wordt voor de geluiden van alle partijen waarmee je aan tafel zit. Vol trots vertelt ze ons over haar eerste ‘echte’ baan.
Ruimtelijke Ontwikkeling

Gemeente Houten: een frisse insteek voor nieuwe initiatieven

In het hart van Nederland, net onder Utrecht, ligt Houten: een gemeente met grootse groeiplannen. Nadat Zita afstudeerde, kwam ze hier terecht voor haar allereerste Kinran-klus. Als planoloog denkt ze mee over de nieuwe inrichting van de omgeving. Daarnaast vertaalt ze ingewikkelde beleidsregels naar klare taal, zodat ze voor iedereen te begrijpen zijn. Maar dat is nog niet alles: ze draagt ook haar steentje bij om Kinran op de kaart te zetten.
Op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief met de laatste inzichten en projecten over Ruimtelijke Ontwikkeling, VTH, Duurzaamheid & Strategieontwikkeling.

Aanmelden